Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Heerlijke nieuwe seizoensbehandeling
Kom de nieuwe seizoensbehandeling ontdekken en geniet van een bloemig & fruitig parfum van vanille en passievrucht. Deze nieuwe seizoensbehandeling van Sothys bereidt uw huid voor op de winter. De behandeling is een cocktail aan mineralen waardoor uw huid beter in staat is om zich te weren tegen het koude weer. Verleng ook dit moment thuis met:
- De Gommage/masque 2 in 1 (peeling en masker in 1)
- De Huile démaquillante (reinigende olie voor gelaat en ogen)
- De Baume nutri-réconfortant (ultra-voedende lichaamsbalsem)

Wauw: de Nieuwe make-upkleuren!
Ontdek de harmonieuze en opvallende trendkleuren van de Midnight Star look!
Matte metallic accenten accentueren de zachte tinten uit de look zoals nude, bordeaux en aubergine. De intensief gepigmenteerde Longwear oogschaduwpennen in "classic black" en "rosy plum" geven de ogen een perfecte verleidelijke blik. Deze populaire pen kan op het volledige ooglid worden aangebracht als oogschaduw, maar ook als eyeliner en zelfs op de waterlijn (binnenste rand van het oog zowel boven als beneden).  Voor een natuurlijke uitstraling, kunnen de oogschaduws "light chai brown" en "classic chestnut" aangebracht worden. De lang houdbare, veegvaste Soft Eye liner in "burgundy brown" zorgt voor de perfecte eyeliner.
De highlight van de collectie is de
Metallic Matt Lip Fluid, deze maakt van uw lippen echte eyecatcher! De lang houdbare lipgloss geeft de lippen een onweerstaanbaar metallic effect.
Voor de klassieke look, kunnen de lippenstiften in "nude perfection" en "chic aubergine" aangebracht worden.  De verzorgende  textuur overtuigt met een hoog draagcomfort, gelijkmatige kleurverdeling en een lang houdbare  zijdeachtige afwerking. De Blusher in "antique pink" maakt de look compleet en zorgt voor een natuurlijk, elegante finish op de wangen. 
klik
hier om alle modekleuren direct te kunnen bekijken of bekijk ze in de salon.

Nieuw blend- en diathermie apparaat
Sinds 2010 is BeaubyLin
gediplomeerde voor de extra specialisatie Elektrisch ontharen. Om deze behandeling te geven wordt er gewerkt met een blend- en diathermie apparaat. Helaas ging dit apparaat deze zomer na ruim 8 jaar gebruik kapot, maar er is weer een nieuw apparaat gekocht. Dus u kunt weer terecht!
Elektrisch ontharen is een “permanente” ontharingsmethode dat elk haartje afzonderlijk aanpakt. Het is een veelgebruikte methode voor het verwijderen van ongewenste gezichtsbeharing. Het voordeel van deze techniek is dat alle haarkleuren en haardiktes kunnen worden behandeld. BeaubyLin is door het beheersen van deze techniek ook gekwalificeerd voor het behandelen van tele’s (rode adertjes) en fibromen (steelwratjes). Elektrisch ontharen wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Lees hiervoor wel de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

 

 

Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar.

 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact