Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Nieuwe make-up uitgelicht...
Dit keer moesten we er iets langer op wachten bij de leverancier, maar het was het wachten waard! De nieuwe make-up modekleuren van Malu Wilz voor de winter zijn elegant, stijlvol, ongedwongen en tijdloos! Met de ETERNAL ELEGANCE producten creëert iedereen in een handomdraai een geraffineerde, zelfbewuste look.
Voor de ogen zijn er Eyeshadow pennen in bruin en zilver. Deze watervaste oogschaduw in stiftvorm garandeert een lange houdbaarheid op de ogen tot wel 10 uur.
Deze stiften kunnen gecombineerd worden met de twee nieuwe prachtige kleuren oogschaduws ‘elegant grey’ en ‘golden beige’.
Met de vloeibare Super fine liquid eyeliner met
intensieve diepzwarte pigmenten kan een perfecte, strakke lijn gezet kan worden. Voor de wimpers wordt onze best verkochte mascara (Diva Eyes Mascara) gebruikt.
Rouge is het belangrijkste beauty product deze winter. U ziet er niet alleen frisser en jeugdiger uit, maar dit product onderstreept de uitstraling en vrouwelijkheid. De Rose Cheek blusher heeft drie zijdezachte tinten en dat ook nog eens in een prachtig bloemen design. Gezamenlijk opgebracht toveren deze kleuren een elegante finish op de wangen. De kleuren kunnen ook afzonderlijk van elkaar gebruikt worden en dan is dit product perfect te gebruiken voor de nieuwe Draping trend. (Google
eens)
Draping past perfect in het rijtje van shapen, contouren en highlighten, alleen gebruik je hierbij enkel blush. Het is eigenlijk heel simpel; u gebruikt een felle kleur blush en een lichtere tint blush en deze laat u mooi in elkaar overlopen. Je gebruikt de felle kleur blush om de contouren aan te zetten in het gezicht en de lichtere kleur blush om het geheel wat te vervagen. Het geeft meteen een heel fris en kleurrijk effect aan uw gezicht.
Voor de lippen is er een nieuwe textuur, de True matt lip Fluids laat zich eenvoudig als een gloss
aanbrengen en dankzij de pure pigmenten is het resultaat intensiever als bij een lippenstift.  Verkrijgbaar in 4 tinten, van een braamtint tot een intensieve roodtint.
Bekijk al deze nieuwe producten in de salon.


 

Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar.

 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact