Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Watermeloen en limoen
De Sothys lente/zomerbehandeling 2018 is binnen! En wat is deze tropisch! Kom ook genieten van deze nieuwe seizoensbehandeling en ervaar de tropische geuren van watermeloen en limoen. Deze oxygenerende seizoensbehandeling zorgt voor een gezuiverde en stralende huid en is aanbevolen voor alle huidtypen in het bijzonder voor de futloze huid. En voor thuis ook weer heerlijke producten die u laten stralen: bodylotion, scrub en masker in 1 en getinte dagcrème.

Vernieuwde Noctuelle serie
Wist u dat we steeds minder slapen? In 2 generaties zijn we 2 uur minder gaan slapen. Maar voldoende slaap is noodzakelijk voor de schoonheid van de huid. De vernieuwde Noctuelle nachtcrème is nacht na nacht werkzaam in het hart van de huid om haar te helpen de zichtbare tekenen van de dagelijkse invloeden van buitenaf te bestrijden. Uw huid wordt tijdens de slaap gladgestreken en ziet er bij het ontwaken glad en stralend uit.
Met 7 uur slaap per nacht en gebruik van Noctuelle ziet u er 4 tot 5 jaar jonger uit!
Naast de nachtcrème bevat de Noctuelle serie een Destressing sleeping mask. Dit masker geeft uw huid 's nachts een boost, zodat deze er fris en gladgestreken uitziet bij het ontwaken.
En wilt u lekker slapen? spray dan 15 minuten voor het slapen gaan met de Relaxing Pillow Mist en geniet van een ontspannen nachtrust.

De make-up kleuren: Romantic affair
De nieuwe look van Malu Wilz, Romantic Affair, heeft verleidelijke trendkleuren met romantische
accenten en bijzondere glanseffecten. Mooie pastel blauwtinten en terra kleuren voor de ogen  passen goed bij de modetrends van het voorjaar/zomer. 
De Color Cube Blusher onderstreept de vrouwelijkheid en geeft iedere huid een jeugdige uitstraling. Door de zachte glans in de blusher ziet de huid er fris en stralend uit.      
De Luminizing powder in Roségoud is ideaal voor het zetten van natuurlijke highlights in het gezicht en om het decolleté, de benen en de schouders in de zomer te accentueren.
Voor de lippen en de nagels zijn er ook producten met veel glans.


 

Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar.

 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact